Uniek

Ik heb al meer dan 10 jaar een relatie met Sven en Sjoerd voor verschillende cases. Het zijn professionals die niet opgeven voordat ze het gewenste resultaat behaald hebben. Ze zijn in staat om heel innovatieve toepassingen te realiseren om een hypothese te testen. Sven is meer een engineer en een architect, terwijl Sjoerd meer een analyticus en een developer is die zich bezighoudt met business activity monitoring. Er zijn maar weinig mensen die met een business blik naar data kunnen kijken!’

Bij KLM hebben we een SAP-systeem waar hr-gegevens zijn opgeslagen. Als gebruiker wilden we meer onafhankelijk van de leverancier opereren. Dat heeft Track42 voor ons verzorgd. Ze hebben een generieke aanpak gemaakt waarin de rapportage wordt opgeslagen. Dat geeft ons als eindgebruiker heel veel voordelen en vrijheden: de gegevens die we aan de onderkant erin stoppen, kunnen we aan de bovenkant eruit halen. Zo kunnen we nu real-time zien wie er van het personeel in het vliegtuig zit.

Track42 zijn echte professionals die niet stoppen totdat het gewenste resultaat is behaald. Dat is wat je wilt! Het zijn rasechte techneuten die als ze in gesprek gaan met andere techneuten echt gaan vliegen. Misschien lastig voor niet-techneuten, maar voor mij – als techneut – is dit een goed signaal. Alle techneuten hebben dit!

Als ik snel hulp nodig heb, staan ze altijd voor me klaar. Track42 is super loyaal! Als ze niet heel goed waren geweest, had ik niet al 10 jaar een relatie met ze gehad.

Mike Rodenburg
KLM