Goede partner

Exabeam helpt securityteams om slimmer te werken. Dat doen ze door intelligentie toe te voegen aan bestaande security tools.

90% van alle cyberaanvallen is gebaseerd op gestolen persoonsgegevens, zoals een login en wachtwoord. Een hacker die met deze gegevens inlogt, is legaal aanwezig op het netwerk. Dat valt niet te voorkomen. Exabeam heeft daarvoor echter een tool ontwikkeld die leert wat normaal gedrag is en hoe dat afwijkt van abnormaal gedrag. Deze tool heet Advanced Analytics.

Ik ben bij een training van Exabeam in contact gekomen met Track42. Onze trainer had onmiddellijk door hoe goed ze zijn. Dát gecombineerd met hun kennis van OT maakt het voor Exabeam een heel interessante deployment partner.

Exabeam heeft veel klanten in de luchtvaartindustrie waar gebruik wordt gemaakt van de open source Elasticsearch. Ook de software van Exabeam maakt hier gebruik van. Toen we aan tafel zaten bij een klant en het écht lastig werd, is Track42 erbij gehaald.

Track42 beschikt over kennis van zowel Elasticsearch als Exabeam. Dat maakt ze heel interessant voor veel verschillende partijen. Toen ik een andere partner vertelde over deze unieke combinatie, was hij dan ook direct geïnteresseerd.

Sven en Sjoerd vormen een uitstekende combinatie. Waar Sven heel hyper is en overal een opportunity in ziet, is Sjoerd de technisch excellente rustige tegenpool. Het is echt heel interessant dat ze beiden zeer technisch zijn met heel veel ervaring. Voor Exabeam is het heel prettig om een lokale partner te hebben met de skills van Track42.

Fred Noordam
Exabeam