Met onze vergaande datakennis en onze jarenlange ervaring vormen wij de verbinding tussen de organisatie en de techniek. 

Track42 verzamelt en monitort de juiste data in een complexe omgeving. Door kritieke knelpunten binnen het bedrijfsproces zichtbaar en meetbaar te maken, zorgen wij ervoor dat onze klanten hun proces kunnen optimaliseren zodat zij geld besparen. Daarnaast zorgen wij voor meer veiligheid. Dit doen wij door kunstmatige intelligentie in te zetten om security-data te analyseren. Zo heeft een securityanalist (SOC-analist) direct een overzicht van alle potentiele risico’s. Hij hoeft deze alleen nog te valideren en daarop actie te ondernemen. 

Afspraak is afspraak
Dit is ons motto. We zorgen ervoor dat we elke deadline halen.

World wide delivery
Nederland is klein, maar loopt op kop qua technologie. Voor ons is buiten de landsgrens werken dan ook geen probleem.

24/7 support 
Iedereen werkt op andere tijden en daar past een 9 tot 5 mentaliteit niet meer bij! Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar voor support.

Sjoerd Bakker

Sjoerd is een veelzijdige consultant die het gewend is om in zowel technisch als politiek zeer complexe en uitdagende internationale omgevingen te werken. Door zijn brede kennis en ervaring in zowel oude als nieuwe technologieën is hij in staat een brug te slaan tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ wereld in IT.

Pragmatisch, klantfocussed, technisch

Bij een Exabeam-training voor gebruikers viel Sjoerd direct op. Zijn vraagstelling, de snelheid waarmee hij vraagstukken oplost… eigenlijk was het direct duidelijk dat Sjoerd over een ongekende expertise beschikt.

Fred Noordam
Exabeam

Sjoerd heb ik ervaren als een heel toegewijde techneut die bergen kan verzetten.

Ot Ciolina
&Beyond

Sven van Hamelsveld

Sven is een optimist die overal mogelijkheden ziet, er is geen uitdaging die hij niet zal aangaan. Door zijn vele jaren in de IT bij zowel startups als grote politiek gevoelige internationale bedrijven in binnen- en buitenland weet hij wat het is om doortastend op te treden. Omdat hij van zijn hobby zijn werkt heeft gemaakt, is het tijdsbesef wel een beetje zoekgeraakt wat inhoud dat 9 tot 5 als begrip niet voorkomt in zijn woordenboek. 

Oplossend, loyaal, to the point, getting it done mentaliteit  

Sven is een ongelooflijke doorzetter met erg veel energie. Hij bijt zich ergens in vast, gaat recht op zijn doel af en zal niet loslaten voordat hij de oplossing heeft. Dat is af en toe ook heel irritant, maar het is ook precies wat we nodig hebben.

Fred Noordam
Exabeam

Sven is echt een architect die in grote processen het overzicht weet te behouden.

Ot Ciolina
&Beyond

Sven is heel prettig in de omgang. Hij is to the point, praat niet met je mee en je weet dan ook precies waar je aan toe bent.

Rob Overbeek
Heineken

Partners

Door de jaren heen is Track42 samenwerkingsverbanden met een beperkt aantal relevante partners aangegaan. Voor u als klant levert dit twee grote voordelen op; een partnership met een leverancier kan alleen als de leverancier vertrouwen in ons heeft. Het tweede voordeel is dat een leverancier er altijd voor zorgt dat partners vroeg op de hoogte zijn van aankomende productreleases en technische wetenswaardigheden. 

We zijn trots op de partnerships met de volgende bedrijven: