InfoGraphic: Mitigating Insider Threads with Exabeam

Volgens het “Information Risk Research Team” van Gartner, zijn aanvallen van binnenuit verantwoordelijk voor 50-70 procent van alle security incidenten en zelfs 75 procent bij digitale inbraak. Deze statistieken geven duidelijk aan hoe belangrijk het is om zeer goed te kijken naar de risico’s die “insiders” vormen voor je bedrijf. Exabeams infographic, “Mitigating insider threats with Exabeam” geeft een overzicht van bedreigingen en daarmee samenhangende kosten.

Lees meer op de website van Exabeam (EN): https://www.exabeam.com/information-security/insider-threats-infographic/

Wil je weten hou wij kunnen helpen om bijvoorbeeld Exabeam voor je in te richten, of te ondersteunen in het aankoopproces, neem dan contact met ons op middels onderstaande knop.